Nou

Mai multe poze

  • Fitoceaiul Shanga Zurhen - Inima puternica
Cod produs: 500027

Fitoceaiul Shanga Zurhen - Inimă puternică

Contribuie la menținerea funcțiilor sistemului cardio-vascular.
40,50 Lei

Ai o intrebare ?

0737 333 300

Contacteaza-ne!

Trimite un mesaj.

 
Descriere

Fitoceaiul „Shanga Zurhen” este preparat în deplină conformitate cu principiile tibetane de tratament complex și prevenire a bolilor cardiovasculare și manifestă un efect multilateral asupra inimii.

Specificatii

Beneficii
Fructele de păducel, talpa-gâștei și ziziphora contribuie la intensitatea contracțiilor cardiace; Combinația de păducel și roiniță are un efect antiaritmic; Frunzele de zmeură și iarba de ziziphora manifestă o acțiune antioxidantă și vaso-fortifiantă; Talpa-gâștei, gnaphalum și roinița au un ușor efect sedativ, ajută la scăderea tensiunii arteriale și protejează inima de stres; Componentele active ale fructelor de păducel și ziziphora ajută la reducerea nivelului colesterolului și protejează vasele sangvine de ateroscleroză; Fructele de păducel și gnaphalum au un puternic potențial anti-trombotic.
Compozitie

Ingrediente: fructe de păducel, iarbă de talpa gîștei, iarbă de gnaphálium uliginósum, iarbă de melisa medicinală, iarbă de ziziphora, frunze de zmeură

Utilizare

Se toarnă 1 pahar (200 ml) de apă clocotită peste 1 pliculeț-filtru, se acoperă cu un capac, se infuzează în decurs de 5-10 minute.

La adulți se administrează câte un păhar pe zi în timpul mesei.

*Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic

Ambalare
Cutie cu 30 de pliculețe 30 x 1.5 gr.
Recomandare
-
Produse similare

Recenzii